Kreatív karácsonyi ajándék ötletek

kreatív karácsonyi ajándék ötletek nyitókép

Természetes, hogy kreatív karácsonyi ajándékot szeretnénk adni, nem egy tucat ajándékot. Pláne nem olyat, amit mástól is kapott az ajándékozott. Ha úgy érzed, hogy minden kreativitásod elszállt, a karácsony pedig egyre közeledik, akkor jó hírünk van. Összeszedtünk 16+3 ötletet. Nézd végig őket, megéri!

16+3 kreatív karácsonyi ajándék

 • Karácsonyfadísz

Rengeteg módon teheted egyedivé a karácsonyfadíszt, így garantáltan nagy lesz az öröm.

 • Egyedi ajándék transzfertechnikával

A transzfertechnika könnyen megtanulható és igazán kreatív ajándékot tudsz vele készíteni. A siker a megfelelő alapanyagokon múlik. Szerencsére már a nyomtatással sem kell bajlódnod, mert kész alapanyagokat is vásárolhatsz. Ha pedig teljesen személyes ajándékot szeretnél, akkor javasoljuk, hogy egy fénymásolószalonban kérj segítséget.

 • Naptár

Egy falinaptár különösen hasznos ajándék az év végén. Családi fotókkal tehetjük még személyesebbé. De természetképekre is kellemes ránézni az év folyamán.

 • Személyre szóló üzenettel/felirattal készült csokoládé

Az édesség mindig jó karácsonyi ötlet. Ha tudjuk, vegyük figyelembe az ajándékozott ízlését. Ha szükséges, inkább kérdezzünk utána, hogy tart-e valamilyen speciális étrendet.

 • Személyre szabott rúzs

Kapható olyan rúzs, ami személyre szabott színű lesz, amint felkerül az ajándékozott szájára. Az illető bőréhez legjobban illő árnyalat jön létre. Tehát gyakorlatilag mindenkin más színű lesz, akár a család összes női tagjának vehetünk ilyet, mindenkin máshogy fog mutatni.

+1 ajándék ötletünk: Egy sminkoktatás ajándékozása is hasonlóan nagy öröm és szuper kényeztetés.

 • Sörkészítő készlet

Az uraknak hatalmas élmény lesz saját készítésű sört kortyolgatni.

+2 tipp, ha biztosra akarunk menni: Szerencsére egyre több kézműves sörkóstolásra is lehetőség van vagy elő is fizethetünk olyan csomagokra, ahol havonta házhoz szállítanak az ajándékozottnak 1-1 sörválogatást.

 • Edzőterem bérlet
kreatív karácsonyi ajándék ötletek edzés

Ha egyébként is jár edzőterembe a megajándékozott, akkor választhatunk egy kategóriával magasabb szintű terembe szóló bérletet vagy napi jegyet. Ez igazi kényeztetés lehet a számára, mert lehet, hogy elérhetőek olyan órák vagy plusz szolgáltatások, amik a jelenlegi helyszínen nem. Az is lehet, hogy a legkényelmesebb az otthoni edzés lenne, különösen karácsony után. Szerencsére erre is már számos online megoldás létezik. De akár egy ilyen témájú DVD-t is választhatunk.

 • Annak, aki szeret sütni…..egy pitesütő telitalálat karácsonyra. Akár egy kedves felirattal is választhatjuk, ami akkor bukkan elő, ha elfogyott a finomság.
 • Sorsjegyek

Vásárolhatunk sorsjegyeket is, amit az ünnephez illően koszorúvá kötünk.

Ehhez segítséget itt találunk.

 • Masszázs
kreatív karácsonyi ajándék ötletek masszázs

Egy masszázs bármikor jólesik. Pláne az ünnepi készülődés, sürgés-forgás után. Ezért kifejezetten háziasszonyoknak ajánljuk.

 • Törölközőszárító radiátor vagy fűthető törölközőtartó/elektromos törölközőszárító

Ha te is imádod ezt a tárgyat a szállodákban, akkor nem lesz kérdés, hogy miért is jó ajándék ötlet egy ilyen. Nagyon praktikus.

 • Személyre szabott mesekönyv

Ki ne szeretne egy olyan mesekönyvet, amiben ő a főhős? Hatalmas örömet szerezhetünk vele a családban bármelyik gyereknek. Nem lesz többé, aki nem szeret olvasni.

 • Személyes fényképekkel díszített poháralátét

Egy ilyen karácsonyi ajándék elkészítése ugyan igényel egy kis időt, minimális kézügyességet, de nagyon fel tudja dobni a konyhát vagy a lakás bármely pontját, ahol használják. Garantáltan elmosolyodik egy fényképes poháralátéten, aki használja.

 • Kötény és konyharuha

Aki sok időt tölt a konyhában, nagyon fog örülni egy köténynek. Választhatunk vicces darabot is. Konyharuhából pedig sosem elég. Akár ünnepi felirattal, mintával is be tudjuk szerezni.

 • Párna

Attól függ, hogy kinek és hova szánjuk. A gyerekszobába lehet unikornisos, dinós vagy labda formájú is. Ha felnőttek részére, akkor pedig a nappali berendezéséhez passzoló színt válasszunk. Szuper karácsonyi ajándék ötlet!

 • Egyedi címkével ellátott alkohol

Egy vicces címkével garantált a siker. Nagyon fog neki örülni a megajándékozott.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük