Karácsonyi ajándék tippek

karácsonyi ajándék tippek nyitókép

Miket érdemes átgondolni ajándékválasztás előtt? Ha 6 karácsonyi ajándék tippünket betartod, sok mosolygós arcot látsz majd a karácsonyfa körül.

6 karácsonyi ajándék tipp

  • Ne olyan ajándékot válassz, amit magadnak szeretnél. Ezzel nem fogsz örömet okozni. Nyugodtan vedd ezt meg magadnak, vagy add mások tudtára. Nagyon hálásak lesznek neked ezért az információért, mert megkönnyíted az ajándékválasztást.
  • Próbálj visszaemlékezni, hogy akinek karácsonyi ajándékot keresel, említett-e az utóbbi időben valamit, amire nagyon vágyik. Például szeretne elutazni valahova.
  • Sokaknak van olyan listája (akár csak a fejükben, akár írott formában), amin olyan dolgok szerepelnek, amiket nagyon szeretne, de nem veszi meg magának.
karácsonyi ajándék tippek

Az egyik szeretted mindig is akart…….

Hogy folytatódik a mondat?

  • Egyes statisztikák szerint, ahogy idősödik az ember, egyre inkább szereti a praktikus ajándékokat. Van olyan karácsonyi emléked, amikor könyveket vagy iskolai felszerelést, netán szótárt kaptál ajándékba? Pedig te csak valamilyen játékot szerettél volna? Nos emiatt nem javasoljuk a praktikus ajándékokat, mint például egy konyhai gép. Hacsaknem ez egy régóta vágyott csodamasina.
  • Bármilyen ajándékot választunk, egy pici, becsomagolható, kézzel fogható apróságnak mindenki örül. Amit mégis ki lehet bontani karácsony este.
  • Ahogy már említettük egyik cikkünkben, jó ötlet lehet nyíltan megbeszélni az illetővel, hogy mit szeretne karácsonyra. Van, amikor ez nem járható út, mert az ajándékozott ezt lustaságnak vagy a kreativitás teljes hiányaként fogja fel. (Ez saját megfigyeléseim szerint, inkább nőkre jellemző, sokan szeretnék, ha a másik kitalálná a vágyaikat.) Ilyen esetben a közeli barátok, barátnők véleményét is kikérhetjük az ötletünkről, vagy kérhetünk tőlük konkrét karácsonyi ajándék tippeket.

Karácsonyi ajándék tippek: gyerekeknek

Talán észrevetted, karácsonyi ajándék tippjeink a felnőttek megajándékozásában segítenek. Egyrészt mert ez talán nehezebb. Másrészt a gyerekek ajándékait illetően nagy segítségünk van. Ez pedig nem más, mint a minden évben Jézuskának megírt levél. Az idők során lehet, hogy változott a szerepkörünk ebben a feladatban. Kezdetben mi írtuk diktálás alapján ezt a listát. Idővel lehet, hogy már csak ezeknek a leveleknek a postásai vagyunk. Akárhogy is, azt javasoljuk, hogy a listáról legalább egy valamit válasszunk, hogy teljesüljön a kívánság és nagy legyen a boldogság a karácsonyfa körül.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük