Karácsonyi ajándék lista

karácsonyi ajándék lista nyitókép

Karácsonyi ajándék listát készíthetünk papíron vagy elektronikus formában is. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hangulata. A gyerekek remélem, hogy még jó ideig papír alapon fogják ezt a különleges listát elkészíteni.

A karácsonyi ajándék lista papíron

  • Gyerek karácsonyi ajándéklista

A gyerekeknek biztosan van karácsonyi ajándéklistájuk, Jézuskának írt levelük. Akárhogy is hívjuk, a lényeg ugyanaz. Hatalmas öröm és izgatott készülődés övezi ezeknek a listáknak a megszületését. Hogy ez miért is nagy segítség neked és mi a javaslatunk, arról már itt írtunk.

  • Szülői karácsonyi ajándék lista
karácsonyi ajándék lista tervező

Szülőként lehet, hogy ez a karácsonyi ajándéklista már nagyban átalakult és azt szeretnéd inkább egy ilyen listára írni, hogy kinek mit vegyél és hogy halad a karácsonyi ajándékok beszerzése. Ehhez kívánunk segíteni letölthető karácsonyi ajándéklista tervezőnkkel, melyet itt találsz.

A karácsonyi ajándéklista: applikáció

A mai világban már nem meglepő, hogy erre is találunk alkalmazást Christmas Gift List néven. Szerencsére jelszóval is levédhetjük, így biztonságban lesz, még ha gyermekünk meg is kaparintja telefonunkat. Másik előnye, hogy saját karácsonyi ajándéklistánkat is könnyedén elküldhetjük másnak például e-mailben. Aki nagyon fog neki örülni, hogy megkönnyítjük számára a karácsonyi ajándékválasztást.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük