Karácsonyi ajándék csomagolás

karácsonyi ajándék csomagolás nyitókép

Van, aki gyorsan és kényelmesen szeretne túl lenni a karácsonyi ajándék csomagoláson. Van, akinél kérdés sem fér hozzá, hogy az ajándékhoz díszes, ünnepi csomagolás passzol. És van, aki a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldást választja.

3+1 karácsonyi ajándék csomagolási módszer

  • Az ajándéktáska jó választás, mert sok minden belefér. Gyorsan, egyszerűen és kényelmesen tudjuk szépre csomagolni az ajándékunkat. A karácsonyra való tekintettel, lehet ez karácsonyi ajándék tartó zokni is.
karácsonyi ajándék csomagolás díszcsomagolás
  • A legtöbb helyen felkészültek a boltok és ajándékunkhoz lehet kérni díszcsomagolást. A karácsony pont egy olyan alkalom, amikor érdemes lehet ezt választanunk.
karácsonyi ajándék csomagolás újságpapír
  • legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás a térképbe vagy újságpapírba való csomagolás. Utóbbi manapság nagy divat lett. De legyünk körültekintőek ez esetben, nem mindegy, hogy milyen hír olvasható az ajándékon. Ezt megelőzendő, jó ötlet lehet egy fekete-fehér, külföldi lap, minél kevesebb képpel.

Még a legegyszerűbb csomagolást is fel tudunk dobni néhány fenyőággal, növénykével, szalaggal, papír csillagokkal, madártollal, esetleg mézeskaláccsal vagy nyalókával.

Szintén jó ötlet lehet jól sikerült, az ajándékozottakról készült fényképeket tenni a csomagokra, így biztosan mindenki megtalálja magát/a sajátját.

Több karácsonyi ajándéknál említettük a befőttesüvegbe való csomagolást is. Édességek esetén ez különösen ajánlott! Ilyen tippekről itt olvashattál.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük